Beschadigde tegelvloer?

Apetrots bent u op uw prachtige tegelvloer. Maar wat jammer dat er net één tegel beschadigd is. En laat die zich nou precies in het midden van de vloer bevinden.

 

Tegelvloer beschadigd

Uw keramische vloer ziet er geweldig uit maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor u het weet loopt uw tegelvloer een beschadiging op. U laat per ongeluk iets uit uw handen vallen en er breekt zomaar een hoekje van een tegel. Of u bent uitgeschoten met de boormachine waardoor het glazuur van de tegel beschadigd raakt. Dat levert ogenschijnlijk geen direct zichtbare schade op, behalve als het licht er goed op valt. Maar ook een foutje bij het leggen van de tegelvloer kan zomaar aanleiding zijn tot beschadiging: scheurvorming of breuk van een tegel bijvoorbeeld.

 

Voorkom grotere schade aan uw tegelvloer

Vind maar eens precies dezelfde tegel. Ze zijn vaak nét iets anders van kleur of afmeting. Maar er moet wel iets gebeuren, anders wordt de schade aan uw tegelvloer alleen maar groter. In het meest extreme geval moet dan misschien de hele tegelvloer wel vervangen worden. En vervolgens ook de plinten en het aangrenzende stucwerk. Denk eens aan alle herrie en stof waarmee dat gepaard gaat…

 

Tegelreparatie

Dé oplossing bij een beschadigde tegelvloer is reparatie. Een specialist met ruime ervaring in het repareren van beschadigde tegelvloeren kent vaak talloze manieren om deze vakkundig te herstellen. Restorations Nederland is deze specialist. Wij hebben jarenlange ervaring in het cosmetisch herstellen van beschadigde oppervlakken van tegelvloeren. Voor u betekent dat een snelle, geruisloze en professionele oplossing.

 

Uw tegelvloer beschadigd?

Wilt u weten of uw beschadigde tegelvloer gerepareerd kan worden? Stuur dan enkele foto’s naar ons toe. Zo kunnen wij beoordelen wat de mogelijkheden zijn. Maak zowel detail- als overzichtsfoto’s om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Tegelreparatie:

Is snel gerealiseerd

Maakt uw tegelvloer weer als nieuw

Voorkomt grotere schade aan uw tegelvloer

Is een goedkope, maar professionele oplossing