Losliggende tegelvloer?

Soms ligt er meer dan één tegel los. Sterker: de hele tegelvloer lijkt losgekomen te zijn van de ondervloer. Moet je dan alle tegels maar vervangen?

 

Losliggende tegelvloer

De oorzaak van een losliggende tegelvloer kan liggen in de aanleg of de ondergrond. Er is bijvoorbeeld een verkeerde verhouding tussen zand en cement gebruikt. De verlijming kan benedenmaats zijn of de ondergrond ‘werkt’. Met als gevolg dat op den duur de hele tegelvloer los komt te liggen en alle tegels hol klinken als je er overheen loopt.

 

Tegels injecteren

Ook voor een compleet losliggende tegelvloer biedt tegelinjectie een oplossing. Met deze methode repareerde Restorations Nederland al vele vloeren. Van restaurants, winkels en autoshowrooms tot hotelkamers, kleedruimtes en zelfs buitenterrassen.

 

Injecteerpomp voor de hoogste kwaliteit

Als een van de weinigen in Nederland beschikken wij over meerdere speciaal voor ons gebouwde injecteerpompen. Doordat wij losliggende tegelvloeren met behulp van zo’n pomp injecteren, levert dat een vele malen hogere kwaliteit dan met de ‘normale’ injectiespuit. Bovendien kunnen wij de kosten hierdoor laag houden.

 

Hebt u last van een losliggende tegelvloer?

Neem dan nu contact met ons op voor een vlotte en professionele reparatie.

Voordelen van tegelinjectie:

Voorkomt meer schade

Vervanging van de tegel is niet nodig

Tegel zit weer muurvast

Geen hak- en breekwerk nodig

Nagenoeg stofvrije en geluidsarme reparatie

Ook geschikt bij vloerverwarming